Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2019

Ο Πάνος Αμβροσιάδης εκλέχθηκε αναπληρωματικό μέλος σε Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης (φώτο)



Χαρά κι ο Δημαρχόπουλος που "βλέπει" Ματθαίο Σαββίδη και Θωμά Ξανθόπουλο να έχουν προσχωρήσει στον....Τσέπελη!

Με πολλές απουσίες και σε χρόνο ρεκόρ το πρωϊ της Κυριακής ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης υπό την Προεδρία του Γιάννη Μπούτου που φορούσε...μαύρο ζιβάγκο κι όχι γραββάτα! 
Στην έναρξη της συνεδρίασης ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ματθαίος Σαββίδης  κέρασε τους παρόντες με γλυκά που είχαν επάνω το όνομά του για την ονομαστική του γιορτή το Σάββατο 16 Νοεμβρίου και τα οποία μοίρασε στους παρόντες δημοτικούς συμβούλους ο Πάνος Αμβροσιάδης άψογος και σε αυτά τα καθήκοντά του. 
Η διαδικασία ανέδειξε τον Παναγιώτη Αμβροσιαδη ως αναπληρωματικό μέλος και στις δυο επιτροπές  με 14 υπέρ και 10 “λευκά” για την Οικονομική Επιτροπή και με 16 υπέρ και 8 “λευκά” για την ΕΠΖ στη θέση της Χρυσούλας Δημούδη που παραιτήθηκε και τον...Ματθαίο Σαββίδη να δηλώνει...ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ αλλά να κάθεται στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου με τον Καφετζή του Λύρατζη και τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο.
Σημειώνεται ωστόσο ότι προηγήθηκε τραπέζι του Λεύκιππου Ξάνθης για την ονομαστική γιορτή του Προέδρου στη Στροφή προς τιμή του Δήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη στο οποίο πλην του Προέδρου Ματθαίου Σαββίδη ήταν και ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Ξάνθης Θωμάς Ξανθόπουλος, ειδικός επί των νομικών γνωματεύσεων και των...τραπεζιών!!! (σ.σ. Δεν αποκλείεται πάντως υπό την "πίεση" της συγκεκριμένης μεταστροφής να παραιτηθεί απο δημοτικός σύμβουλος ο γιατρός Ματθαίος Σαββίδης που καμιά όρεξη βέβαια δεν είχε να αναμιχθεί με τα δημοτικά εκ νέου και την πολιτική, αλλά τον είχε πείσει ο Θωμάς Ξανθόπουλος προεκλογικά να κατέβει με τον...Δημαρχόπουλο!

   Σημειώνεται οτι απο τη συνεδρίαση της Κυριακής απουσίαζαν πάρα πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι μεταξύ των οποίων και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Πασχάλης Λύρατζης (ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ) και Γιάννης Παπαχρρόνης (ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη Μας)




Share this

Related Posts

Previous
Next Post »