Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2020

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ (10.00 π.μ.) Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ ΞΑΝΘΗΣ-ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ 7μελές Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

          Της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ» και τον διακριτικό τίτλο «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ» που εδρεύει στην Ξάνθη, επί της οδού Πλάτωνος 10, έχει συσταθεί και λειτουργεί νόμιμα, δυνάμει της υπ’ αριθ. 6/2016 Διάταξης του Ειρηνοδικείου Ξάνθης (Εκουσία Διαδικασία) και έχει καταχωρηθεί με αύξοντα αριθμό 1147 στο Βιβλίο Σωματείων του Πρωτοδικείου Ξάνθης την 30η/03/2016.
            Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό του Σωματείου, καλούνται τα ταμειακά ενήμερα τακτικά μέλη αυτού, στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την 12η Ιουλίου 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00π.μ., στην έδρα του σωματείου, στην Ξάνθη επί της οδού Πλάτωνος 10, προκειμένου να αποφασίσουν επί των κατωτέρω θεμάτων ημερησίας διάταξης :
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
1.         Απολογισμός της οικονομικής χρήσης που έληξε την 31/12/2019 (οικονομικός απολογισμός)
2.         Συνοπτική παρουσίαση του εν γένει έργου και των δράσεων του σωματείου (διοικητικός απολογισμός)
3.         Έγκριση του οικονομικού απολογισμού και των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης που έληξε την 31/12/2019.
4.         Έγκριση του διοικητικού απολογισμού
5.         Απαλλαγή των Μελών της Διοίκησης από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως.
6.         Αρχαιρεσίες για την εκλογή: α) Επτά (7) τακτικών μελών για το ∆ιοικητικό Συμβούλιο, β) Τριών (3) αναπληρωματικών μελών για το ∆.Σ., γ) Τριών (3) τακτικών μελών για την Ελεγκτική Επιτροπή δ) Ενός (1) αναπληρωματικού μέλους για την Ελεγκτική Επιτροπή.
Όλα τα Μέλη του Σωματείου που επιθυμούν, μπορούν να συμμετάσχουν στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση, αρκεί να έχουν τακτοποιήσει τις προς το σωματείο ταμειακές τους υποχρεώσεις.
Κάθε φίλος του Λεύκιππου που επιθυμεί να υποβάλει υποψηφιότητα, ώστε να αναδειχθεί κατόπιν των Αρχαιρεσιών νέο μέλος του Δ.Σ. ή της Ελεγκτικής Επιτροπής, οφείλει : α) να καταθέσει σχετική αίτηση προς το Δ.Σ. του σωματείου το αργότερο μέχρι και την Κυριακή 5-7-2020, β) να έχει τακτοποιήσει τις προς το σωματείο ταμειακές του υποχρεώσεις και γ) να υποβάλει υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 ότι δεν έχει κώλυμα εκλογιμότητας (άρθρο 3 του ν. 2725/1999).
Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τη διεξαγωγή της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ορίζεται ότι η Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, ήτοι την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020, στον ίδιο τόπο και χώρο και ώρα 11:00π.μ. και με τα ίδια μόνο ανωτέρω θέματα ημερησίας διάταξης, χωρίς τη δημοσίευση νέας, ειδικής για το σκοπό αυτό πρόσκλησης.
Επίσημαίνεται, ότι θα ληφθεί κάθε απαραίτητο μέτρο για τη προστασία της υγείας των μελών από τον κίνδυνο του κορωνοϊού COVID-19. Για το λόγο αυτό, θα αποσταλούν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του κάθε μέλους, τόσο ο διοικητικός και όσο και ο οικονομικός απολογισμός, το αργότερο τρεις (3) μέρες πριν τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης. Επί των παραπάνω απολογισμών μπορούν να αποσταλούν από τα μέλη τυχόν παρατηρήσεις/απορίες ή αντιρρήσεις, οι οποίες θα απαντηθούν αιτιολογημένα και πάλι με ηλεκτρονικό μήνυμα από την απερχόμενη Διοίκηση. Κατά την προσέλευση στη ΓΣ θα εισέρχονται στο χώρο ένα μέλος κάθε φορά, το οποίο θα δηλώνει αρχικά προφορικά εάν εγκρίνει ή όχι τους απολογισμούς. Έπειτα θα δηλώνει αν απαλλάσει ή όχι τα μέλη του ΔΣ από κάθε ευθύνη. Μετά την καταγραφή, θα ψηφίζει για ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Ε.Ε. και θα αποχωρεί. 
                                                               Για το Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Γενικός Γραμματέας
   Σαββίδης Ματθαίος                                                                  Χαρίλαος Ζακόπουλος

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »