Δευτέρα, Ιουνίου 08, 2020

Κάπου στη "μέση" βρίσκεται η αλήθεια. Δημόσια συγνώμη ζήτησε ο πατέρας και έληξε το θέμα στα Πηγάδια

Μικρό χωριό μεγάλα προβλήματα. Σε μια αρκετά έντονη γεν. συνέλευση όπου συγκεντρώθηκαν σύσσωμοι οι κάτοικοι των Πηγαδίων στις 8 το βράδυ της Κυριακής σοτ ΚΑΠΗ του χωριού παρόντος και του πατέρα Ευάγγελο Ευαγγέλου, λύθηκε  τελικά το πρόβλημα που είχε προκύψει μετά την καταγφγελία του αυτιστικού παιδιού οτι "τον διώχνουν" απο το σπίτι που νοικιάζε. Κάτι που ωστόσο φαίνεαι να μην ισχύει . Τουλάχιστον με την διάσταση που έδωσε ο κ.Ευαγγέλου. Τελικά ύστερα απο συζήτηση ο πατέρας  και τις έντονρες διαμαρτυρίες του χωριού για τη δυσφήμηση, ο πατέρας δεσμεύτηκε ότι θα ζητήσει δημόσια συγνώμη ;από το fb αποδεχόμενος τα λάθη του, ενώ ι την Τρίτη θα μεταβεί και η Κοινωνική Πρόνοια στα Πηγάδια προκειμένου να δει από κοντά την οικογένεια και να μιλήσει μαζί της. Παρόντες στη γενική συνέλευση τόσο ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης όσο και ο πρώην  Δήμαρχος Βασίλης Τσολακίδης αλλά και ο τοπικός σύμβουλος του χωριού.
Στη συνέχεια ο κύριος Ευάγγελος Ευαγγέλου έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση μέσα από το fb
Eyangelos Eyangeloy
ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με όλη αυτή την προσπάθεια που έγινε τα νέα είναι ευχάριστα. Έπειτα από την σημερινή μαζική συνάντηση που είχα με πολλούς κατοίκους του χωριού παρουσία του Δημάρχου, με διαβεβαίωσαν όλοι τους ότι έχουν αγκαλιάσει και αγαπήσει τον γιό μου από τις πρώτες μέρες που πήγαμε στο χωριό και δεν έχουν καμία πρόθεση να φύγουμε από το χωριό. Έπειτα από αυτή την έκβαση του θέματος θέλω να ευχαριστήσω θερμά το χωριό Πηγάδια Ξάνθης και τους κατοίκους του και να τους ζητήσω δημοσίως συγνώμη για την δυσφήμηση που υπέστει το όνομα του χωριού από την ανάρτησή μου, η οποία δεν είχε καμία πρόθεση να δυσφημήσει το χωριό που μένω εδώ και χρόνια.
Ευχαριστώ θερμά και όλους εσάς που μας συμπαρασταθήκατε στις δύσκολες αυτές στιγμές!
ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Επιτέλους και μια νότα αλλαγής στη ζωή μας! Ορισμένοι κάτοικοι του χωριού Πηγαδίων Ξάνθης κατάφεραν το ακατόρθωτο! Πέτυχαν να πείσουν τους ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας που μισθώνει η οικογένειά μου, να μας ζητήσουν να φύγουμε γιατί έχουμε παιδί με αυτισμό και ενοχλεί τη γειτονιά! Συγχαίρω θερμά όλους όσους έχουν εμπλακεί σε αυτές τις ενέργειες! Μπράβο σας!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »