Τρίτη, Αυγούστου 25, 2020

Το μήνυμα του Αναστάσιου Τσορλίδη στην Κεραμέως! Τι προτείνει στην Υπουργό Παιδείας....


...
Το δικό του μήνυμα στις εξαγγελίες της Υπουργού Παιδείας κ.Κεραμέως γαι τις δωρεάν μάσκες, έσειλε μέσα απο το fb ο υποψήφιος Δήμαρχος και ενεργός πολίτης Αναστάσιος Τσορλίδης.
Διαβάστε το χωρίς λογοκρισία.

Θα προτιμούσα #κυρία #Κεραμέως μέσα σε όλες αυτές τις εξαγγελίες που κάνατε για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να δώσετε σε όλους τους εκπαιδευτικούς από έναν ΔΩΡΕΑΝ Υπολογιστή καθώς και μια μικρή αύξηση των μισθών (5%) γιατί το 80% των μόνιμων εκπαιδευτικών έχει στεγαστικά δάνεια και δεν ζουν με αξιοπρέπεια καθώς και τα 840€ που δίνεται στους αναπληρωτές και ιδιαιτέρως στους δασκάλους, δεν φτάνουν στα παιδιά απ' τη στιγμή που νοικιάζουν σπίτια (+ λογαριασμούς ΔΕΚΟ) στους τόπους που θα βρεθούν και μακριά απ' τα σπίτια τους.
Συνεχίζω να πιστεύω πως έχετε τους εκπαιδευτικούς του "κλώτσου και του μπάτσου" όπως ξεκίνησε απ' την δική σας Συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ/ΕΛΙΑ το 2013 και συνεχίστηκε απ' την Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.
Οι εκπαιδευτικοί ΟΥΤΕ "δούλοι" είναι ΟΥΤΕ "χωροφύλακες" όπως δηλαδή τους βλέπετε εσείς τα τελευταία χρόνια. Κάποτε πρέπει να δοθούν κίνητρα ΚΑΙ στον εκπαιδευτικό κλάδο για να επικεντρωθούν περισσότερο οι "δάσκαλοι" των γραμμάτων στο έργο τους και ειδικά τώρα με την Πανδημία που κάθε ένας εκπαιδευτικός θα έχει και την ευθύνη 20 παιδιών Μ.Ο. !!!!
Φιλικά 🌷
ΥΓ. Φυσικά ίδια άποψη έχω και για τα Σώματα Ασφαλείας (Αστυνομία + Πυροσβεστική) αλλά και για την Αεροπορία μας, το Ναυτικό μας και τον Στρατό Ξηράς δηλαδή τους μόνιμους "φρουρούς" της πατρίδας μας 🇬🇷
Χάθηκαν ΟΛΑ τα Δώρα στο Δημόσιο και όλοι οι μισθοί μειώθηκαν από 35% εώς 40%, δεν πρέπει κάποτε να επιστραφούν;;; Τι περιμένετε;;;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »