Δευτέρα, Δεκεμβρίου 09, 2019

Με Τσέπελη, Έλλη και Ηλία Ασκαρίδη στην εξέδρα η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων γιορτών! "Φιέστα" για...έναν! (φώτο)


*Περισσότερα συγχαρητήρια πήρε πάντως ο Φανουράκης για την όλη οργάνωση και επιτυχία της Κυριακάτικης  εκδήλωσης, παρά ο Πρόεδρος Ηλίας Ασκαρίδης και  όχι τυχαία  βέβαια...Με βάση την τελευταία συνεδρίαση του Κέντρου Πολιτισμού!

Σε "φιέστα" στην ουσία για τον...ίδιο, εξελίχθηκε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και των εκδηλώσεων για τις φετινές Χριστουγεννιάτικες γιορτές με τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη να απαγορεύει οποιοδήποτε άλλο να εμφανιστεί στην  εξέδρα την ώρα που διάβαζε την λιτή ομιλία του και εύχονταν καλές γιορτές στον κόσμο που λόγω και της καλοκαιρίας, ήταν περισσότερος απο κάθε άλλη χρονιά το βράδυ της Κυριακής  στην κεντρική  πλατεία της Ξάνθης.
Σταρ της βραδιάς φυσικά  ο Ηλίας Βρετός κατάφερε να ξεσηκώσει τον κόσμο με δικές του επιτυχίες αλλά και γνωστά τραγούδια δημοφιλών καλλιτεχνών και στο φινάλε ο Δήμαρχος Τσέπελης να φωτογραφίζεται με ιδιαίτερη χαρά με τις συνεργάτιδές του και τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλία Ασκαρίδη. Κατά τα λοιπά η συναυλία του Ηλία Βρετού στοίχησε μόνο…9.500 ευρώ, αλλά ποιος νοιάζεται; 
Όμορφη νότα οι υπέροχοι Αϊ Βασίληδες της Σχολής Χορού που δημιούργησε ο Λύρατζης στη θητεία του, η μπάντα του Δήμου Ξάνθης και παιδιά του Ψυχολογικού κέντρου με επικεφαλής την Δέσποινα Παπαδοπούλου. 
Κατα τα λοιπά. Η έναρξη φέτος ήταν κατά πολύ καλύτερη των προηγούμενων ετών αφού και τα χρήματα που δαπανήθηκαν ήταν πολύ περισσότερα απο τις προηγούμενες χρονιές.
Μεταξύ των επώνυμων που παρακολούθησαν την έναρξη, ήταν ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος με τον πρώην αντιδήμαρχο Θωμά Ηλιάδη, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης που έκανε και…selfies κατενθουσιασμένος που ο νέος Δήμαρχος έδωσε καλύτερο χώρο στο ΕΒΕ Ξάνθης για την Εμπορική Έκθεση του 2020, ο Πασχάλης Λύρατζης με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του Καφετζή και Παππά, ο Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Τόλης Ελευθεριάδης (σ.σ. Απο τους σοβαρότερους της παράταξης Τσέπελη), οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Κώστας Κουρτίδης και Μιχάλης Αμοιρίδης, και φυσικά ο Μανώλης Φανουράκης που αισθάνονταν ιδιαίτερα υπερήφανος και χαρούμενος για την κοσμοπλημμύρα και το θέαμα. Το αποτέλεσμα άλλωστε μετράει όπως λέει κι ο λαός...
ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΛΥΡΑΤΖΗ
Συγχαρητήρια στο Κέντρο Πολιτισμού και στους υπαλλήλους, την ψυχή της εκδήλωσης για την διοργάνωση .
Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και οικογενειακή ευτυχία !!!
Πασχάλης Λύρατζης
 











Share this

Related Posts

Previous
Next Post »